Software Applicaties

In mijn werk word ik regelmatig geconfronteerd met vraagstellingen of probleemstellingen waar een software applicatie nog niet bestaat of waar die verbeterd kan worden. Hiervoor heb ik software applicaties ontwikkeld.
De software applicaties voldoen aan een aantal eisen:

  • Complexe probleemvraagstukken worden door de software applicaties opgelost, maar moeten gebruiksgericht zijn. De gebruiker moet de software applicaties direct en met een paar klikken kunnen bedienen.

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough
Einstein

  • Makkelijke aanschaf en afschaf. Het is een uitdaging om de software applicaties van toegevoegde waarde te laten zijn voor u. Als het dat niet is, kunt u zonder vervelende gevolgen of extra kosten stoppen met het gebruik van de software.

Huidige ontwikkeling:

Software applicatie voor het analyseren van projectportfolio’s binnen projectorganisaties op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria. Deze criteria worden getoetst worden op basis van gegevens uit diverse bronsystemen, zowel binnen als buiten de projectorganisatie.

Software applicatie voor het analyseren van leveranciers en producten op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria. Deze criteria worden getoetst op basis van gegevens uit diverse bronsystemen, zowel binnen als buiten de inkooporganisatie.

Software applicatie voor het analyseren van diverse alternatieven binnen een beslissingsvraagstuk op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria. Deze criteria worden getoetst op basis van gegevens uit diverse bronsystemen.

Software applicatie voor het registreren van werk gerelateerde of bedrijfsmatige activiteiten ten bate van analyses en rapportages.