Over mij

Innovatief Adviseur, -Manager

Ik heb diverse functies binnen verschillende sectoren vervuld. Daarin staat het ontwikkelen van die bedrijven, teams en individuen, maar ook het ontwikkelen van producten en diensten centraal.
Tevens ben ik maatschappelijk en politiek betrokken. Mijn belangrijkste interesses mijn zijn (inclusief) onderwijs, (sociale-en tech-) innovatie en diversiteit, deze 3 onderwerpen hebben directe en indirecte verbanden met alle andere maatschappelijke onderwerpen. Ik adviseer de Tweede Kamer fractie en neem deel aan diverse (thema-en werk-) groepen.

Talent

Deductief vermogen (uitsluitend uitgaan van de gegeven informatie en op basis hiervan tot correcte conclusies komen), veel en snel opslaan van informatie in korte termijn geheugen en tegelijkertijd oplossingen bieden, effectief oplossen van problemen en een zeer sterk vermogen om verbaal te redeneren. Het vermogen om verbanden te leggen.
Praktisch betekent dat dat ik veel sneller dan anderen de kern van een probleem zie. Sneller signaleer en trends eerder zie. En deze competentie combineer ik met mijn brede kennis en kunde, werk- en leer ervaring.
Inzicht in mensen en optimaal inzetten van competenties van mensen om tot het meest succesvolle resultaat te komen. Ik werk met plezier, op efficiënte wijze en ben niet bang om beslissingen te nemen. Ik gedij in complexiteit.
Ik ben een conceptueel denker, mijn advies komt tot stand door mijn deductief vermogen in combinatie met mijn brede kennis en interesses en werk-en leer ervaring. Ik ben een “out of the box” denker. Ik ben ook in staat om samen met u het advies te concretiseren. Dit doe ik iteratief en interactief samen met u omdat draagvlak en borging net zo belangrijk is in de totale oplossing van uw vraagstuk.
Ik ben analytisch, kritisch, grondig en betrouwbaar en altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering, innovatie.

Kennisgebieden

(Disruptieve) innovatie

Inrichten innovatie organisatie (projectorganisatie)
Diensten en producten
Teams en individuen (juiste talent op juiste plek)
Kennismanagement, Strategie, Visie, Verandermanagement
Management, Advisering en Changemaker
ICT (software, websites, intra-en extranet, projecten)

Opleidingen

o.a. Master management en ICT, diverse management en projectmanagement opleidingen, Coach en DISC analist.

Voor mijn c.v. klikt u hier