Onderbouwing boek oorzaak degeneratieve aandoeningen

In 2014/ 2015 ontdekte ik de oorzaak van degeneratieve aandoeningen van o.a. ALS, Alzheimer en Parkinson en schreef dit in een boek zodat vast staat dat ik het heb ontdekt in 2015.
Er is een direct verband tussen deze aandoeningen en de verschillende soorten intelligentie die menselijk is. Dat vond ik een leuke insteek om vanuit te gaan, omdat dat de enige manier is uiteindelijk tot specifieke cijfers en aantallen te komen van risicogroepen. Die heb ik beschreven.
Na verschijnen van mijn boek blijkt de wetenschap lineair te onderzoeken en daardoor verbanden over het hoofd gezien.

Onderstaand is een belangrijk onderzoeksresultaat dat centraal staat in mijn boek. Het zoveelste onderzoeksresultaat dat mijn boek onderbouwt. En dat deel ik graag.

New Study Reveals That The Brains of People With Depression Look Different